Lidt om os

Velkommen til Børnehuset Klitgaarden, privat pasningsordning (godkendt af Aalborg kommune jf. §78) ved Mariann (årgang ’66) og Michael (årgang ’68). Vi har været gift siden 1996. Familien tæller 3  børn; Frederik, Oliver og Linnea (født 1997, 2000 og 2002). Kun den yngste er hjemmeboende.

Vores hjem er 100% røgfrit. Vi har hund – Zaga – (vi fik hende hjem i januar 2021). Hun er vant til børnene, er dog kun “sammen” med børnene udenfor i haven.

Mariann er uddannet frisør og har arbejdet indenfor faget i mange år. I 2003 kom der til at stå  privat børnepasser på “visitkortet”. Michael er butiksuddannet og har arbejdet i “tøj og isenkram” inden børnepasning i 2010 kom på banen.

Vi bor på Klitgaarden, Sofiendalsvej. Klitgaarden er et Dansecenter hvor der er diverse danselektioner om aftenen, så dans er altså vores fritidsinteresse.

Vi er begge glade og optimistiske af sind og elsker børn og arbejdet med dem.  Vi ved som forældre, hvor vigtigt at det er, at ens børn er i trygge hænder og får en tryg og rolig dagligdag. Vi nyder at følge børnenes vækst og udvikling, de er alle hver især små personligheder, der har brug for en omsorgsfuld hverdag.

Vi vil give dit/Jeres barn en tryg, harmonisk, rolig og omsorgsfuld hverdag med plads til at udvikle sig.  Idet at vi er to voksne om børnene, giver det os mulighed for at lave aldersopdelte aktiviteter med børnene, der er også altid en der er klar til trøst, hvis der skulle være brug for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *