Vores hverdag

Hos os skal børnene være i trygge omgivelser. Vi forsøger at gøre hverdagen så rolig som muligt, og skabe en dagligdag med masser af nærvær, leg, sang og historielæsning. Plads har vi rigeligt af, så der er mulighed for motoriske udføjelser – både inde og ude.

Er der vejr til det, så tilbringer meget tid uden for. Vi tager også gerne frokosten med ud – hvis vejret tillader det.

Sådan går vores dag;

Efter at alle børn er “mødt ind” så er der formiddags mad, ca. ved 9.00 tiden. Derefter går vi i haven (hvis vejret tillader). I haven køres der på scooter, vi graver i sandkassen, spiller bold, hopper på trampolin eller går en tur og finder pinde m.m i vores lille skov. Ca. ved 11- tiden spiser vi frokost, og derefter gøres der klar til middagslur. Børnene bliver puttet omkring kl 12.15. Efter luren forsætter vi ude, og spiser eftermiddagsmad.

Er det inde-vejr, så tilbringer vi tiden med leg, historielæsning m.m. Vi benytter også vores dansesal, hvor vi synger og danser, spiller med bold og ballon m.m.

Alle dage har vi aktiviteter hvor der er fokus på forskellige former for læring; bla. sprog, farver m.m.

Hvad spiser vi?

Formiddag og eftermiddag består maden typisk af frugt, knækbrød elller hjemmbagt brød. Til frokost spiser vi som regel rugbrød med pålæg. Vi kan også finde på at tage en grøddag, eller spise pandekager og pizzasnegle – hjemmelavet. Dertil får børnene vand eller mælk. Saftevand kommer kun på bordet når der er fødselsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *