Sygdom

Ved barnets sygdom;

Sygdom må gerne meddeles pr. sms inden barnets normale mødetid. Vi vil også meget gerne ha’ en raskmelding dagen før barnet møder igen, af hensyn til planlægning.

Det kan sommetider være svært at vurdere om et lille barn er for sygt til at komme i dagpleje, og det er vigtigt at huske på at syge børn har brug for omsorg fra egne forældre. Hvis barnet er ikke er i stand til at følge en normal hverdag i dagplejen eller barnets almene tilstand er er dårlig, så er det bedst for barnet at være hjemme til han eller hun er frisk igen. Og husk; syge børn smitter de andre børn, søskende eller måske dagplejeren, så derfor skal de ikke i dagpleje.

Ved akut opstået sygdom, skal i forvente at vi kontakter jer forældre, med henblik på afhentning af barnet.

Ved meget smitsomme sygdomme, f.eks. diarré, omgangssyge, børnesår, børnesygdomme, bla. skoldkopper, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinier, se evt. her http://www.sst.dk/  og http://www.sst.dk/publ/publ2001/smitsomme_sygdomme/indhold.htm

 

Ved børnepasser / daplejers sygdom;

I vil blive kontaktet inden kl. 6.00(sms) hvis en af os uheldigvis skulle gå hen og blive syg. Husk at du/I selv er forpligtet til at finde en anden pasningsmulighed .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *