6 thoughts on “Gæstebog

 1. Hej Mariann og Michael
  Kæmpe tillykke med den nye hjemmeside – meget flot og “proff” ser den ud 😉
  Skønne billeder I har lagt ind – men I har nu altid været gode til at fange de små i de helt rigtige situationer 😉
  Kh Anne

 2. Jeg tillader mig at bruge gæstebogen til en anbefaling: Min søn Noah er i skrivende stund i sin sidste måned i dagpleje hos Michael og Mariann, inden han skal starte i børnehave. Jeg har KUN de bedste anbefalinger at give med på vejen. Den bedste dagpleje jeg kunne forestille mig og helt perfekt med dobbelt så mange børn i “folden” – en slags mellemting mellem dagpleje og vuggestue. Der har ikke været én eneste sygedag fra dagplejers side i Noahs godt to år på stedet – virkelig imponerende. Jeg har intet negativt at bemærke; sødeste dagplejere, vidunderlig familie (inkl. “Morfar” som også tit er på besøg og som børnene ELSKER) med tre dejlige børn der i den grad vil dagplejebørnene, perfekte faciliteter (kæmpe have og egen dansesal som ungerne ofte leger i), eget legerum til børnene osv osv. Så hvis du leder efter den bedste dagpleje der er, så behøver du ikke søge mere.

  Til M&M: Tusind tak for et par gode år i de bedste rammer til min søn som jeg kunne forestille mig.

  De bedste hilsner
  Noah og Far

 3. Kære Michael, Mariann, Linnea, Oliver, Frederik, Zacho og “morfar”.

  Så blev det i går Julius sidste dag i jeres fantastiske dagpleje, og vi vil blot sige tak for jeres meget flotte indsats. Den flotte billedbog vi fik med hjem i går af Julius og dagplejekammeraterne vidner om mange gode timer, og I vil blive savnet i vores hverdag af både ham og os. Tusind tak for jeres kærlige og professionelle håndtering af Julius – I har skabt en dagpleje med helt unikke fysiske rammer (legerum, dansesal, have og jeres lille skov), nærvær, sjove oplevelser og en beundringsværdig stabilitet. Ikke en eneste gang har vi oplevet at vi ikke har kunnet aflevere Julius om morgenen og aldrig har vi oplevet han har været ked af at skulle i dagpleje – næsten for godt til at være sandt. Vi sender jer hermed alle vores bedse anbefalinger og takker endenu engang for den gode start på livet som I har været med til at give Julius. Kærlig hilsen Julius, Bo og Helle

 4. Vil egentlig blot benytte lejligheden til at fortælle alle der besøger denne hjemmeside og overvejer om “Klitgaarden” er stedet for deres lille guldklump når det bliver tid til dagpleje. Så kan jeg kun sige: DET ER DET!! Mariann og Michael er fantastiske sammen med børnene. Vores søn Aksel (på 2 år) har nærmest ikke tid til at sige farvel om morgenen til os eller komme med hjem, når vi henter ham, han elsker at være der, sammen med alle kammeraterne 🙂 Jeg gruer allerede for den dag han skal i børnehave – det bliver absolut IKKE sjovt at skulle sige farvel til Klitgaarden, hvor der altid er smil, gæstfrihed og hjertevarme!! Kh. Kirstine (Aksels mor)

 5. Hej hej;0)

  Tænkte at jeg lige ville benytte denne side til at sige tusind tak for de fire år ca i har passet så godt på vores børn og at vi ikke kunne ha ønsket os en bedre pasning ;o) At Vanessa og Noah skulle havne ved den skønneste familie (og morfar) og ha muligheden for at lege i de dejligste omgivelser både ude og inde har bare været så fantastisk og kommer vi til at savne virkelig så meget..Bedre dagpleje kunne man ikke ønske sig..Den flotte billedebog der er blevet lavet til både Vanessa og Noah bliver bladret igennem så ofte og den vil blive passet godt på,Tusind tak…Kram fra Thomas,Vanessa,Noah og Jessie

  • Tusind tak for de pæne ord – det varmer. Vi har altid været glade for det gode samarbejde vi har haft, og altid nydt at ha’ Jeres skønne unger her hos os.
   Kærligst
   M&M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *